Dataklubben

Rindal dataklubb har faste møtedager på Frivilligsentralen. Vi treffes i Rindalshuset onsdager kl. 12.30-14.30.

Frivillige datahjelpere stiller opp, og i tillegg er det meningen at deltagerene skal lære av og hjelpe hverandre. Tilbudet er gratis, du trenger ingen forkunnskaper for å delta og det er ingen påmelding.

Dataklubben arrangerer også kurs for nybegynnere 1 til 2 ganger i året. Disse blir godt annonsert i forkant via plakater og på Trollheimsporten og facebook

Om du vil, kan du bli medlem av Rindal dataklubb. Da blir du samtidig medlem av Seniornett, og får medlemsbladet Senioronett med mange gode, enkelt forklarte datatips tilsend.

Medlemsskap i Seniornett koster kr 350 pr år. Av dette går kr 150 tilbake til Rindal dataklubb.

Neste Dataklubben

Dato Kl. Tittel Sted
Ons 03.04 12:30 Dataklubb Rindalshuset
Ons 10.04 12:30 Dataklubb Rindalshuset
Ons 17.04 12:30 Dataklubb Rindalshuset
Ons 24.04 12:30 Dataklubb Rindalshuset
Ons 01.05 12:30 Dataklubb Rindalshuset
Flere aktiviteter

Aktivitetsvenn

En aktivitetsvenn er en frivillig som gjør aktiviteter sammen med en som har demens. Aktivitetsvennen og personen med demens kobles sammen på bakgrunn av felles interesser, og møtes minst to ganger i måneden og gjør ting sammen som de liker. Det kan være alt fra å gå på tur, gå på teater eller på kafe, til å bare møtes for en kopp kaffe og en prat. Målet er at samværet skal være givende og trygt for begge parter. Tilbudet er et samarbeid mellom Nasjonalforeningen for folkehelsen, Rindal helsetun, Rindal demensforening og Rindal frivilligsentral. De frivillige får kurs og veiledning fra Nasjonalforeningen for folkehelsen, slik at de er best mulig rustet for å være en støtte og venn i hverdagen for et menneske med demens. Nasjonalforeningen for folkehelsen har utarbeidet en verktøykasse for kommuner som vil drive dette tilbudet. Kommuner som etablerer aktivitetsvenn-tilbud, vil få støtte og oppfølging fra Nasjonalforeningen for folkehelsen.

2024 © Rindal frivilligsentral