AHMADS SYSTUE

Fredager fra 12.00-17.00 vil Ahmad være på frivilligsentralen med symaskinen sin. Han er skredder og kan ta på seg diverse sy-oppdrag. Trenger du å få reparert noe eller få noe omsydd så stikk innom. Han får til det meste. Utstyr som trengs for reparering, som glidelåser o.l. må du ta med selv da dette er vanskelig å ha på lager. Kom gjerne innom med oppdrag og legg det igjen om du ikke har mulighet til å komme når Ahmad er her. Han begynner fredag 25. januar.

PRISLISTE

SKIFTE GLIDELÅS TIL JAKKE                                       300,-

SKIFTE GLIDELÅS BUKSE                                            200,-

LEGGE OPP BUKSE OG SKJØRT                                 200,-

LEGGE OPP KJOLE                                                      250,-

TA INN ELLER UT JAKKER OG KJOLER                       300,-

TA INN ELLER UT BUKSE, GENSER, T-SKJORTE        200,-

LEGGE OPP ERMER PÅ DRESS                                  300,-

LEGGE OPP GARDINER, PR. STK.                              50,-            

SMÅREPARERING AV KLÆR, SENGETØY O.L.          100,-

 

Flere aktiviteter

Aktivitetsvenn

En aktivitetsvenn er en frivillig som gjør aktiviteter sammen med en som har demens. Aktivitetsvennen og personen med demens kobles sammen på bakgrunn av felles interesser, og møtes minst to ganger i måneden og gjør ting sammen som de liker. Det kan være alt fra å gå på tur, gå på teater eller på kafe, til å bare møtes for en kopp kaffe og en prat. Målet er at samværet skal være givende og trygt for begge parter. Tilbudet er et samarbeid mellom Nasjonalforeningen for folkehelsen, Rindal helsetun, Rindal demensforening og Rindal frivilligsentral. De frivillige får kurs og veiledning fra Nasjonalforeningen for folkehelsen, slik at de er best mulig rustet for å være en støtte og venn i hverdagen for et menneske med demens. Nasjonalforeningen for folkehelsen har utarbeidet en verktøykasse for kommuner som vil drive dette tilbudet. Kommuner som etablerer aktivitetsvenn-tilbud, vil få støtte og oppfølging fra Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Babytreff

Vi møtes på menighetshuset eller frivilligsentralen for en koselig stund sammen med de små og spiser en enkel lunsj. Vi legger ut matter på gulvet som barna kan ligge/sitte/leke på. Treffene er et samarbeid mellom Rindal sokn og Rindal frivilligsentral.

Damekveld

Dame-kveldene er ment å være et treffsted for integrering og inkludering for kvinnelige tilflyttere og frivillige. Vi treffes til lett prat og hyggelig samvær for å praktisere norsk ca 1 gang i måneden. Av og til vil vi ha et tema, det kan være å lære diverse håndarbeid og enkel matlaging som å lage skuffkake, bakels, julebrød o.l. Alle som er interessert i å delta er velkomne, har du ikke barnevakt til småbarna så ta de med.

Dataklubben

Rindal dataklubb har faste møtedagar på Frivilligsentralen kvar måndag kl 13.00 til 14.30

Fritidsklubb på frivilligsentralen

Sosial møteplass på onsdager klokka 15.00-18.00 for 5. til 7. trinn på Rindal skole. Det er alltid en voksen til stede.

2019 © Rindal frivilligsentral