Dataklubben

Rindal dataklubb har faste møtedagar på Frivilligsentralen kvar måndag kl 13.00 til 14.30

Frivillige datahjelparar stiller opp, og elles er det meininga at deltakarane skal lære av og hjelpe kvarandre. Tilbodet er gratis, og det er inga påmelding.

Om du vil, kan du bli medlem av Rindal dataklubb. Da blir du samtidig medlem av Seniornett, og får medlemsbladet Senioronett med mange gode, enkelt forklarte datatips tilsend.

Medlemsskap i Seniornett kostar kr 350 pr år. Av dette går kr 150 tilbake til Rindal dataklubb.

Neste Dataklubben

Dato Kl. Tittel Sted
Man 30.05 13:00 Dataklubb Frivilligsentralen
Flere aktiviteter

AHMADS SYSTUE

Ahmad på frivilligsentralen er skredder og kan ta på seg diverse sy-oppdrag. Trenger du å få reparert noe eller få noe omsydd så ta kontakt med ham på 46 11 71 08 eller kom innom frivilligsentralen i åpningstiden for å gjøre en avtale. Han får til det meste. Utstyr som trengs for reparering, som glidelåser o.l. må du ta med selv da dette er vanskelig å ha på lager.

Aktivitetsvenn

En aktivitetsvenn er en frivillig som gjør aktiviteter sammen med en som har demens. Aktivitetsvennen og personen med demens kobles sammen på bakgrunn av felles interesser, og møtes minst to ganger i måneden og gjør ting sammen som de liker. Det kan være alt fra å gå på tur, gå på teater eller på kafe, til å bare møtes for en kopp kaffe og en prat. Målet er at samværet skal være givende og trygt for begge parter. Tilbudet er et samarbeid mellom Nasjonalforeningen for folkehelsen, Rindal helsetun, Rindal demensforening og Rindal frivilligsentral. De frivillige får kurs og veiledning fra Nasjonalforeningen for folkehelsen, slik at de er best mulig rustet for å være en støtte og venn i hverdagen for et menneske med demens. Nasjonalforeningen for folkehelsen har utarbeidet en verktøykasse for kommuner som vil drive dette tilbudet. Kommuner som etablerer aktivitetsvenn-tilbud, vil få støtte og oppfølging fra Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Besøksvenn

Besøksvenn er et tilbud for mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre mennesker. Besøksvenner bidrar til å gjøre hverdagen lettere for ensomme i alle aldre. Vi trenger frivillige til å besøke ensomme og spre glede og medmenneskelighet.

EN-TIL-EN-tjeneste

Trenger du følge eller hjelp til oppgaver du ikke klarer selv lenger? Vi kan kanskje hjelpe deg.

Fritidsklubb

Sosial møteplass for mellomtrinnet på onsdag og torsdag. 5.trinn onsdag 15.00-16.30, 7. trinn onsdag 16.30-18.00, 6. trinn torsdag 16.00-17.30. Det er alltid en voksen til stede.

2022 © Rindal frivilligsentral