-
AHMADS SYSTUE
Ahmad på frivilligsentralen er skredder og kan ta på seg diverse sy-oppdrag. Trenger du å få reparert noe eller få noe omsydd så ta kontakt med ham på 46 11 71 08 eller kom innom frivilligsentralen i åpningstiden for å gjøre en avtale. Han får til det meste. Utstyr som trengs for reparering, som glidelåser o.l. må du ta med selv da dette er vanskelig å ha på lager.
Utstyrssentral
I utstyrssentralen har vi gratis utlån av diverse utstyr.-Smørefrie ski for små og store, skisko str. 27-46 og skistaver i alle lengder
-Gåstaver
-Bilstoler
-Barnevogn
-Spark
-Sparkesykkel
-Sykkel for ungdom
-Sykkel for barn 5-8 år
-Fiskestenger for ferskvann
-Oterfjøl
-Skøyter
-Sykkelhjelm for store og små
-Bæremeis
-Sykkelvogn
-Turtelt for 3
-Soveposer
-Liggeunderlag
-Oppblåsbar madrass
-Fjellsko, dame str. 37-41 - herre str. 41-45
-Turstøvler str. 30-43
-Hengekøyer
-Sitteunderlag
-Stormkjøkken og termos
-Tursekker
-Hodelykter
-Rumpeakebrett
-Kart, kartmappe og kompass
-Supbrett, aldersgrense 13 år, må være svømmedyktig
-Redningsvester
Fritidsleker som kubb, boccia, badminton, smashball, krokket, frisbee, strandvolleyball
-Symaskin og strykejern
-Vi kan også være behjelpelig med noe klær til barn.
Utstyrsentralen står ikke ansvarlig for hvordan du bruker utstyret. All bruk skjer på eget ansvar. Dersom noe blir ødelagt, må den som låner selv dekke kostnadene ved reparasjon eller innkjøp av nytt utstyr. Dette gjelder selvfølgelig ikke normal slitasje.
Utstyret skal leveres tilbake i samme stand som ved utlån. Avvik skal rapporteres til leder for frivilligsentralen.
Alt utstyr skal være rent og tørt når det leveres tilbake.
Trøndelag fylkeskommune har bidratt med tilskudd til Frivilligsentralen for innkjøp av ski- og skiutstyr, fjell- og friluftsutstyr og sykler :)
Del på:
-
Aktivitetsvenn
En aktivitetsvenn er en frivillig som gjør aktiviteter sammen med en som har demens. Aktivitetsvennen og personen med demens kobles sammen på bakgrunn av felles interesser, og møtes minst to ganger i måneden og gjør ting sammen som de liker. Det kan være alt fra å gå på tur, gå på teater eller på kafe, til å bare møtes for en kopp kaffe og en prat. Målet er at samværet skal være givende og trygt for begge parter. Tilbudet er et samarbeid mellom Nasjonalforeningen for folkehelsen, Rindal helsetun, Rindal demensforening og Rindal frivilligsentral. De frivillige får kurs og veiledning fra Nasjonalforeningen for folkehelsen, slik at de er best mulig rustet for å være en støtte og venn i hverdagen for et menneske med demens. Nasjonalforeningen for folkehelsen har utarbeidet en verktøykasse for kommuner som vil drive dette tilbudet. Kommuner som etablerer aktivitetsvenn-tilbud, vil få støtte og oppfølging fra Nasjonalforeningen for folkehelsen.
-
Besøksvenn/Pratevenn
Besøksvenn/Pratevenn er et tilbud for mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre mennesker. Besøksvenner/pratevenner bidrar til å gjøre hverdagen lettere for ensomme i alle aldre. Besøksvenn/Pratevenn er et samarbeid med Rindal sanitetsforening og Rindal helsetun. Vi trenger frivillige til å besøke ensomme og spre glede og medmenneskelighet.
-
Dataklubben
Rindal dataklubb har faste møtedager på Frivilligsentralen. Vi treffes i Rindalshuset onsdager kl. 12.30-14.30.
-
Digihjelp
Har du behov for hjelp med den digitale hverdagen? Da kan du komme til oss i Rindalshusets åpningstider. Kanskje kan vi hjelpe deg :)