Fritidsklubb på frivilligsentralen

Sosial møteplass på onsdager klokka 15.00-17.30 for 5. til 7. trinn på Rindal skole. Det er alltid en voksen til stede.

Aktiviteter:

Kortspill og andre bordspill, ta gjerne med egne spill

Playstation

Salg av pizza og bakels til 20 kroner pr. stykke/runding

Neste Fritidsklubb på frivilligsentralen

Dato Kl. Tittel Sted
Ons 15.04 15:00 Fritidsklubb for 5. - 7. trinn Frivilligsentralen
Ons 22.04 15:00 Fritidsklubb for 5. - 7. trinn Frivilligsentralen
Ons 29.04 15:00 Fritidsklubb for 5. - 7. trinn Frivilligsentralen
Ons 06.05 15:00 Fritidsklubb for 5. - 7. trinn Frivilligsentralen
Ons 13.05 15:00 Fritidsklubb for 5. - 7. trinn Frivilligsentralen
Flere aktiviteter

AHMADS SYSTUE

Ahmad på frivilligsentralen er skredder og kan ta på seg diverse sy-oppdrag. Trenger du å få reparert noe eller få noe omsydd så ta kontakt med ham på 46 11 71 08 eller kom innom frivilligsentralen i åpningstiden for å gjøre en avtale. Han får til det meste. Utstyr som trengs for reparering, som glidelåser o.l. må du ta med selv da dette er vanskelig å ha på lager.

Aktivitetsvenn

En aktivitetsvenn er en frivillig som gjør aktiviteter sammen med en som har demens. Aktivitetsvennen og personen med demens kobles sammen på bakgrunn av felles interesser, og møtes minst to ganger i måneden og gjør ting sammen som de liker. Det kan være alt fra å gå på tur, gå på teater eller på kafe, til å bare møtes for en kopp kaffe og en prat. Målet er at samværet skal være givende og trygt for begge parter. Tilbudet er et samarbeid mellom Nasjonalforeningen for folkehelsen, Rindal helsetun, Rindal demensforening og Rindal frivilligsentral. De frivillige får kurs og veiledning fra Nasjonalforeningen for folkehelsen, slik at de er best mulig rustet for å være en støtte og venn i hverdagen for et menneske med demens. Nasjonalforeningen for folkehelsen har utarbeidet en verktøykasse for kommuner som vil drive dette tilbudet. Kommuner som etablerer aktivitetsvenn-tilbud, vil få støtte og oppfølging fra Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Babytreff

Treffene er for alle som er hjemme med små barn. Vi treffes hver fredag fra 11-13 når det ikke er skoleferier. Mulighet for å kjøpe kaffe eller te, og man kan ta med lunsjen sin og spise den hos oss.

Besøksvenn

Besøksvenn er et tilbud for mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre mennesker. Besøksvenner bidrar til å gjøre hverdagen lettere for ensomme i alle aldre. Vi trenger frivillige til å besøke ensomme og spre glede og medmenneskelighet.

Damekveld

Dame-kveldene er ment å være et treffsted for integrering og inkludering for kvinnelige tilflyttere og frivillige. Vi treffes til lett prat og hyggelig samvær for å praktisere norsk. Av og til vil vi ha et tema, det kan være å lære diverse håndarbeid og enkel matlaging som å lage skuffkake, bakels, julebrød o.l. Alle som er interessert i å delta er velkomne, har du ikke barnevakt til småbarna så ta de med.

2020 © Rindal frivilligsentral